2013年9月2日星期一

Oracle meilleur examen 1z0-559, questions et réponses

C'est pas facile à passer le test Certification Oracle 1z0-559, choisir une bonne formation est le premier bas de réussir, donc choisir une bonne resource des informations de test Oracle 1z0-559 est l'assurance du succès. Pass4Test est une assurance comme ça. Une fois que vous choisissez le test Oracle 1z0-559, vous allez passer le test Oracle 1z0-559 avec succès, de plus, un an de service en ligne après vendre est gratuit pour vous.

Pour réussir le test Oracle 1z0-559 demande beaucoup de connaissances professionnelles IT. Il n'y a que les gens qui possèdent bien les connaissances complètes à participer le test Oracle 1z0-559. Maintenant, on a les autres façons pour se former. Bien que vous n'ayez pas une connaissance complète maintenant, vous pouvez quand même réussir le test Oracle 1z0-559 avec l'aide de Pass4Test. En comparaison des autres façons, cette là dépense moins de temps et de l'effort. Tous les chemins mènent à Rome.

Les spécialiste profitant leurs expériences et connaissances font sortir les documentations particulière ciblées au test Oracle 1z0-559 pour répondre une grande demande des candidats. Maintenant, la Q&A plus nouvelle, la version plus proche de test Oracle 1z0-559 réel est lancée. C'est possible à réussir 100% avec le produit de Oracle 1z0-559. Si malheureusement, vous ne passez pas le test, votre argent sera tout rendu. Vous pouvez télécharger le démo gratuit en Internet pour examiner la qualité de Q&A. N'hésitez plus d'ajouter le produit au panier, Pass4Test peut vous aider à réussir le rêve.

Le test Oracle 1z0-559 est une examination de techniques professionnelles dans l'Industrie IT. Pass4Test est un site qui peut vous aider à réussir le test Oracle 1z0-559 rapidement. Si vous utiliser l'outil de formation avant le test, vous apprendrez tous essences de test Certification Oracle 1z0-559.

Code d'Examen: 1z0-559
Nom d'Examen: Oracle (Oracle Virtual Desktop Infrastructure 3 Essentials)
Questions et réponses: 77 Q&As

Pass4Test est un fournisseur professionnel des documentations à propos du test Certification IT, avec lequel vous pouvez améliorer le future de votre carrière. Vous trouverez que nos Q&As seraient persuadantes d'après d'avoir essayer nos démos gratuits. Le démo de Oracle 1z0-559 (même que les autres démos) est gratuit à télécharger. Vous n'aurez pas aucune hésitation après travailler avec notre démo.

1z0-559 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/1z0-559.html

NO.1 Some companies have multiple sites that are geographically separated. Users sometimes travel
from one site to another and require access to their desktops from their home VDI Center. Global
Oracle VDI Centers____________.
A. allow VMs tobe"hot" migratedbetween in a data center
B. have nothing to do with geographically separatedVDIcontort and are used as an administration
tool, providingasingle point of administration for allVDIenvironments for multipleindependent
companies
C. enable a singleVDIenvironment to host Desktop as a Service (DaaS) for multiple independent
organizations
D. extend the "hotdesking"experience of asingle VDI environment to encompass multiple
VDIenvironments
Answer: D

Oracle examen   1z0-559   1z0-559

NO.2 Which two methods can be used to create specific group of users that can be assigned to a
pool
of desktop in Oracle VDI?
A. Createanow directory group on theLDAPor ADserver
B. Create a custom group filter within the Oracle to VDI Center
C. Create a custom group by using the Sun Ray server AdministrationGUI
D. Add specificusernames to the Group key in the MySQLdatabase
E. Create a now groupin /etc/groups and add user names to it
Answer: B,C

certification Oracle   1z0-559   1z0-559
5. You have two Sun Rays with MAC addresses AAA and BBB. You would like to configure them to
form a multi-head (twin monitor) group. Which command would you use to achieve this?
A. vdimhadm –a MySRGroup –p AAA –s BBB
B. utmhadm –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB
C. utmhconfig –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB
D. utmhadm –a MySRGroup -1 AAA ; utmhadm –a MySRGroup -1 BBB
Answer: B

certification Oracle   1z0-559 examen   1z0-559   1z0-559
6. Which three platforms are supported for the Oracle Virtual Desktop client?
A. Windows 7
B. Wyse OS
C. iPad iOS
D. Solaris 10
E. Apple Mac OS X
Answer: A,C,E

Oracle   certification 1z0-559   1z0-559   1z0-559 examen
7. From a CLI, which command will display a detailed view of the backup command syntax?
A. /opt/sun/cacao2 /bin/cacaoadm –h
B. /opt/SUNWvda/sbin/vda-center –h
C. /opt/SUNWvda/sbin/vda-backup –h
D. /opt/SUNWvda/sbin/vda –h
Answer: C

Oracle   1z0-559   certification 1z0-559   1z0-559
8. Oracle VDI can be operated with or without smart cards. By default it configured for both card
and
non-card sessions. How do you require smart cards and deny users without smart cards? Identity
the two correct answers.
A. Using the command utpolicy in theCLI
B. Using the kiosk mode pagein the Sun Ray Webadmin GUI to enable the session type
C. Using the kiosk mode script when the smart card is inserted
D. Using the system policy page In the Sun Ray Webadmin GUI to change the policy
Answer: B

Oracle   certification 1z0-559   1z0-559 examen
9. Which option describes the purpose of the Generic Desktop Provider?
A. It connects to a pool of virtual machines with a RDP service.
B. It connects to any virtual or any physical machine with a RDP service.
C. It connects to any physical machine regardless of operating system.
D. It connects to any virtual or any physical machine with a VNC service.
Answer: B

Oracle   1z0-559   1z0-559   1z0-559
10. The Sun Ray Components for Windows help to accelerate Flash and Video content. When
using
Windows XP , which three statements are true regarding media acceleration?
A. Supported file-based playback can only be viewed with Windows Media Player.
B. Thefollowing codecs are supported on RDP connection with WindowsXPdesktops:MPEG-
2,H.264, VC-1
C. To ensure thatH.264 video streams are accelerated properly, you need to download and install
athird partyorfreeware solution on theWindowsVM.
D. The Multimediaenhancementsare only supportedfor the Sun Ray 3 series of hardware clients.
E. The sun Ray1series hardwareclientsuse the firmware to decode and output the media.
Answer: B,C,D

Oracle   1z0-559   certification 1z0-559   1z0-559 examen   1z0-559 examen

NO.3 After setting up the user directory on your Oracle VDI center, you are told that the security
level
needs to be changed. If you have already chosen the connection type, is it still possible to change
the security level?
A. Yes, you can change the sosecuritylevel, but onlyif you have defined additional fallback hosts.
B. Yes, it is possible to change the security level, but only if additional Fallback hosts have not
yetbeen defined.
C. Yes,it is possible to change the security level, but only if you are using AD.
D. No,itis notpossible tochangethe securitylevels in either LDAP or Active Directory.
Answer: C

Oracle   1z0-559 examen   certification 1z0-559   certification 1z0-559   certification 1z0-559

NO.4 Users cannot log in to their desktops and after investigation it seems to have started right after
the
primary LDAP server went offline. What settings need to be the same on the primary LDAP server
and backup LDAP server so that VDI will continue to operate?
A. Thesame security level, TCP port, base dim, and credentials
B. Thesame hostname,LDAP server, MAC address, and baseDN
C. The sameDNSname, baseDN, SSLcertificates,andversion ofLDAP
D. The same toot password, base DN, SSI certificates, and forest configuration
Answer: D

Oracle examen   1z0-559 examen   1z0-559   1z0-559 examen   1z0-559

Pass4Test est un seul site de provider le guide d'étude Oracle 1z0-559 de qualité. Peut-être que vous voyiez aussi les Q&A Oracle 1z0-559 dans autres sites, mais vous allez découvrir laquelle est plus complète. En fait, Pass4Test est aussi une resource de Q&A pour les autres site web.

没有评论:

发表评论